• Volkswagen bedrijfswagens

  tweedehands Volkswagen bedrijfswagens VW

  AutoRobben Bedrijfswagens in Purmerend, bestaat al meer dan 25 jaar. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van alle merken bedrijfsauto’s en de meeste personenauto’s. Wij zijn gespecialiseerd in de merken Iveco, Fiat, Mercedes en Volkswagen Bedrijfswagens. De wagens die wij aanbieden voldoen aan hoge kwaliteitseisen met gegarandeerde (N.A.P.) kilometerstanden. Door de correcte en nette afhandeling die wij u bieden, en de goede service die wij verlenen bij AutoRobben, hebben wij inmiddels  een brede klantenkring weten op te bouwen in heel Nederland en daarbuiten.

  Tweedehands Volkswagen bedrijfswagens occasions

  U heeft bij AutoRobben de ruime keuze uit tweedehands Volkswagen bedrijfswagens occasions, die we altijd voor scherpe prijzen aanbieden. Wij adviseren u  graag bij het vinden van de juiste bedrijfsauto, met de juiste opties. U bent bij Autorobben op het juiste adres voor een gebruikte Volkswagen bedrijfswagen. Ook voor een nieuwe VW Bedrijfswagen kunt u bij ons terecht.

  Volkswagen bedrijfswagens zijn betrouwbaar en veilig

  Volkswagen bedrijfswagens staan wereldwijd bekend om de betrouwbaarheid en veiligheid en voldoen aan de verwachtingen en behoeften van een brede groep klanten. Het Europese dealernetwerk is zeer uitgebreid waardoor u met uw Volkswagen overal in Europa terecht kunt. Volkswagen Transporter, Crafter en Caddy zijn wereldwijd hele populaire bedrijfsvoertuigen geworden.

  Volkswagen bedrijfswagens kopen of leasen

  U kunt bij AutoRobben een Volkswagen bedrijfswagen kopen of leasen. Financial Lease – binnen 24 uur weet u of uw aanvraag is goedgekeurd. Ook operational lease is mogelijk of short lease. Voor meer informatie of vrijblijvend advies over een VW bedrijfswagen leasen. Email: financiallease@autorobben.nl – Tel: 0299 – 468955.

  Bent u geïnteresseerd in één van onze Volkswagen Bedrijfswagens of u wilt bijvoorbeeld een proefrit maken met een  VW bedrijfswagen (of bezichtigen) ? Bel of mail naar ons Email: info@autorobben.nl – Tel: 0299 – 468955.

  © - Auto Robben Bedrijfswagens B.V. - Tel: +31-(0)299-468955

  Previous Next
  Close
  Test Caption
  Test Description goes like this