• Tweedehands bedrijfswagens

  tweedehands bedrijfswagens

  Auto Robben Bedrijfswagens in Purmerend is een betrouwbare en deskundige partner met een ruime voorraad tweedehands bedrijfswagens. AutoRobben bestaat inmiddels al meer dan 25 jaar. Wij zijn gespecialiseerd in de merken Iveco, Mercedes, Fiat en VW Bedrijfswagens. Ons wagenpark bestaat o.a. uit  tweedehands kleine bestelwagens, bakwagens met klep, bestelbussen dubbele cabine, bestelbussen enkele cabine, pick-ups, open laadbakken, koelwagens, enz.  De bedrijfsauto’s die wij verkopen voldoen aan hoge kwaliteitseisen met gegarandeerde (N.A.P.) km standen. Wij leveren een verkochte wagen correct en netjes af en goede service is bij AutoRobben een absolute voorwaarde. Inmiddels hebben wij een brede klantenkring weten op te bouwen in heel Nederland en daarbuiten.

  Tweedehands bedrijfswagens occasions aangeboden

  Bij Auto Robben heeft u de ruime keuze uit tweedehands bedrijfswagens occasions, de wagens die verkopen hebben een goede prijs /kwaliteitsverhouding, wij hanteren scherpe prijzen. Wij helpen u  graag bij het vinden van de  juiste bedrijfswagen, met de juiste opties en de juiste indeling. Wij maken bedrijfsauto’s ook op maat voor de klant. Bij Autorobben bent u op het juiste adres voor een bedrijfswagen tweedehands of nieuw.

  Tweedehands bedrijfswagens kopen of leasen

  U heeft bij Auto Robben de mogelijkheid om tweedehands bedrijfswagens te kopen of te leasen.  Bij AutoRobben Bedrijfswagens Financial Lease weet u binnen 24 uur of uw aanvraag is goedgekeurd. Operational lease en short lease behoren ook tot de mogelijkheden. Voor meer informatie of vrijblijvend advies over een tweedehands bedrijfswagen leasen kunt u contact opnemen. Email: financiallease@autorobben.nl – Tel: 0299 – 468955.

  Als u geïnteresseerd bent in één van onze Tweedehands Bedrijfswagens of u wilt bijvoorbeeld een proefrit maken met een bedrijfswagen (of bezichtigen) ? Bel of mail naar ons Email: info@autorobben.nl – Tel: 0299 – 468955.

  © - Auto Robben Bedrijfswagens B.V. - Tel: +31-(0)299-468955

  Previous Next
  Close
  Test Caption
  Test Description goes like this