• Reviews

  Bent u een klant van Autorobben en wilt u ook een review plaatsen? Klik dan >>> HIER <<< .

  Goed advies  

  Na uitgebreid advies een nieuwe Iveco bakwagen bij Enrico aangekocht. Deze is afgelopen maand afgeleverd en wat een goede keus is het geweest. Gelukkig naar Enrico geluisterd en ook gelijk de bak vervangen voor een mooi in kleur gespoten exemplaar.

  M. van der Burgh    22 oktober 2021   J&B exclusieve tuinmeubelen   
  oplevering  

  Ik heb recent een Volvo bij Enrico gekocht; ik ben heel prettig geholpen, eerlijke informatie en een nette oplevering. Ga zo door mannen!

  Willem    31 maart 2021  
  Beste mannen van Auto Robben  

  Heb nu binnen een paar maanden noodgedwongen twee auto's gekocht bij Enrico Robben, een Mercedes Viano en een splinternieuwe Opel Vivaro. Bij allebei de auto's zijn wij als bedrijf en particulier geheel ontzorgt.
  Voorzien van leen auto's tot zelfs een bus die uit de bedrijfsvoorraad voor ons op naam gezet werd en tegen een hele schappelijke prijs verhuurd, dit omdat het vanuit onze kant even wat langer duurde.

  Ik wil de eigenaar Enrico bedanken voor het altijd meedenken en rekening houden met zijn klant. Hierbij speelt zijn personeel ook een hele grote rol Dennis en de rest ook bedankt.

  Groetjes Roy Tamara van Bronzuiver & Schoon

  Roy    27 september 2018   Bronzuiver & Schoon   
  Super  

  Auto Robben had een leuke iveco trekker staan.
  Na telefonisch contact wat al gelijk prettig was een afspraak gemaakt.Dit kon zelfs in het weekend terwijl enrico ziek was.de auto gekocht en deze werd voor aflevering klaargemaakt.en enrico vond het niet goed genoeg en heeft zelfs zonder meerkosten een totale motorrevisie gedaan.ik heb veel plezier van de auto.enrico bedankt,Super bedrijf

  Stomphorst    1 juli 2018   Klusbedrijf   
  Top bedrijf  

  Mijn auto heb ik hier gekocht. Ik ben geholpen door Enrico en Dennis en zij zijn echte vakmensen die weten waar ze over praten. Betrouwbaar en eerlijk. Bij de aankoop waren mij zaken toegezegd en deze zijn zij zeker nagekomen! De service van dit bedrijf is gewoon heel goed. Persoonlijke behandeling en bij elke vraag kun je terecht bij mannen.
  Zeker een aanrader

  Richard Braam    14 februari 2018  
  Gewoon geweldig  

  Helpt Snel, denkt mee, geen overbodige dingen aangesmeerd, goedkoop, betrouwbaar en doet als je dat wenst alleen het nodige.
  Verstand van zaken.
  + Ze zijn gezellig en getikt.

  Ruben    3 februari 2018   Hoveniersbedrijf Sterk in Groenwerk   
  Super afhandeling garantie Iveco  

  Beste Enrico en team,
  Bedankt voor de goede service en garantie afwikkeling op mijn Iveco bakwagen. Deze in feb. gekocht, gebruikt met garantie. Helaas liep na 2 mnd de motor stuk (drijfstang lager) Dezelfde avond nog een vervangende bakwagen gebracht door jullie!! Alle reparatie en onderdelen op garantie vervangen en zelfs nog meer dan strikt noodzakelijk. Super hoe jullie deze garantie zaak hebben opgelost. Enrico is een man van zijn woord !! We rijden nu weer met veel plezier in onze bakwagen met gereviseerde motor. Bedankt

  Wovia Vroegop    26 juni 2017   Wovia woningontruiming   
  Topservice voor mijn Ford Mondeo  

  Laatst een Ford Mondeo gekocht.
  Zeer prettige behandeling door Enrico en Dennis. Zeer service gericht! Een tijd na de aankoop was er iets stuk gegaan. Autobedrijf Robben heeft dit prima opgelost en hoewel ik geen garantie had hebben ze dit toch kosteloos gemaakt. Jongens bedankt groeten, Hans

  Hans Hoogland    13 juni 2017   Hypo   
  Iveco bakwagen nieuw  

  Hallo enrico,

  hierbij wil ik jou en je team bedanken voor de leuke samenwerking met de aflevering van mijn nieuwe iveco bakwagen. superleuk om met jullie zaken gedaan te hebben en hoop heel veel plezier te hebben van mijn nieuwe wagen. nogmaals bedankt !! en goede zaken

  gr hans manders

  hans manders    10 maart 2017   manders stocklots   
  Zeer goede service  

  Assortiment zag er netjes uit en op kleine punten werd deze helemaal netjes en tot in detail in orde gemaakt.
  Enrico is erg gedreven om een goed product af te leveren.
  Dank Enrico en team.

  Maarten    28 januari 2017   Helpcenter.nl   
  Bakwagen DOPI Transport  

  Ik en mijn vrouw runnen een klein transportbedrijfje wat veel rijdt in de regio Amsterdam. Toen onze oude Sprinter bakwagen definitief kwam te overlijden moesten we op zoek naar een vervanger. Wij kwamen op een zaterdagmiddag bij AUTO ROBBEN terecht. Hier werd ons een mooie recente IVECO DAILY aangeboden. Ik twijfelde in eerste instantie omdat, de auto een stuk nieuwer was dan ik in gedachten had. Enrico heeft mij overgehaald door de auto lat om lat in te richten en netjes af te leveren naar onze wensen. Voor ons was de auto hierdoor bij aflevering meteen volledig inzetbaar en deze rijdt nu iedere dag ons centje bij elkaar. Wij willen graag Enrico en zijn team bedanken voor de goede deal en aanvullende service!
  Een volgende bakwagen op B-rijbewijs zal zeker weer bij AUTO ROBBEN aangeschaft worden.

  DOPI Transport

  Dodger en Katharina    22 januari 2017   DOPI Transport   
  Goede service  

  Ik kom al jaren bij Robben. Hij is een vreemde snuiter maar z'n service is goed.
  Topbedrijf met goed personeel.
  Heb net m'n 12e bedrijfsauto besteld.
  Dik in orde.👍

  TMG grondwerken    11 november 2016   TMG Grondwerken   
  Vakkundig  

  Een bedrijfswagen gekocht bij Autorobben en in onderhoud. Verleent goede service, is klantvriendelijk en vakkundig.

  E. de Rooy    29 september 2016   Designpro   
  Goede service  

  Autorobben is servicegericht & klantvriendelijk. De persoonlijke benadering vond ik heel sterk aanwezig.

  R. Wessels    29 september 2016   Fred Vilten Barbers   

  © - Auto Robben Bedrijfswagens B.V. - Tel: +31-(0)299-468955

  Previous Next
  Close
  Test Caption
  Test Description goes like this