Nieuwe Iveco Daily

Deze nieuwe Iveco Daily 35S21 heeft Autorobben Bedrijfswagens afgeleverd aan Bouwbedrijf Deckers. Wij hebben een imperiaal en een trap geplaatst. In de laadruimte hebben wij een betonplex vloer geplaatst en de zijwanden betimmerd.


Read More

Koel bakwagen

Autorobben Bedrijfswagens heeft aan Jantje de Poelier uit Middelie een koel bakwagen afgeleverd.

Read More

Koelwagen leasen

U kunt bij Auto Robben een nieuwe koelwagen leasen of kopen. Bel 0299 – 468955 voor meer informatie.
Zie hier een nieuwe Opel Vivaro Koelwagen met een Thermoking V200 koeling.
We hebben een uniek product in ons assortiment en gebruiken alleen A-kwaliteit materiaal en motoren, daardoor kunnen wij u verzekeren dat u een top koelwagen aanschaft.
Wij kunnen geheel naar uw wensen, het voertuig inclusief ombouw leveren.

Read More

Koelwagen kopen

U kunt bij Auto Robben een nieuwe Vito koelwagen kopen of leasen. Bel 0299 – 468955 voor meer informatie. 
Zie hier een nieuwe Mercedes Vito koelwagen / vrieswagen met een Zanotti installatie.De ombouw is geheel in eigen beheer en we gebruiken alleen A-kwaliteit materiaal en installatie, daarom kunnen wij u garanderen dat u een product van hoge kwaliteit aanschaft.
Door onze manier van werken, de scherpe prijzen en hoge kwaliteit die we leveren, hebben we inmiddels vele koelwagens afgeleverd. Wij kunnen de wagen inclusief ombouw, op maat leveren.

Read More

Fiat Talento bedrijfswagens

Zoek je een nieuwe bedrijfswagen met je juiste prijs/kwaliteit verhouding, kies dan voor de nieuwe Fiat Talento. Een mooie uitstraling en ook technisch van hoge kwaliteit.
Wij leveren ze nieuw in alle soorten en maten! Imperiaal, trekhaak, lichtmetalen velgen, achteruitrijcamera allemaal geen probleem! Bel voor de mogelijkheden!

Read More

Derde Bedrijfswagen voor D. Westertransport

Voor D. Westertransport splinternieuwe Iveco Daily met meubelbak en Altimani laadklep afgeleverd. Natuurlijk wordt er bij de verkoop altijd een lijst gemaakt van extra werkzaamheden om de bedrijfswagen naar eigen wens te perfectioneren.
Zo hebben wij deze nieuwe Daily voorzien van Dakspoiler ivm brandstofbesparing. De meubelbak is afgewerkt met lat om lat betimmering en een LED werklamp. Verder is er een achteruitrijcamera ingebouwd.
Om het laadvermogen van deze Iveco hoog te houden is er voor een enkellucht chassis gekozen met verzwaarde veren. Op deze manier heb je een stabiele meubelbak met hoger laadvermogen.

Read More

Bedrijfswagens op maat!

Onze specialisatie voor het leveren van maatwerk werpt zijn vruchten af! Wederom heeft Los Picos uit Nootdorp voor ons gekozen. Wij hebben de nieuwe Opel Movano maar ook de complete ombouw tot koel vrieswagen geleverd. Van een multitemp zoals deze is er maar één!
Verschuifbare tussenwand, hoogwaardige afwerking (extra geïsoleerd), Thermoking koeling, etc etc.
Daarom zijn wij ook de Koelwagenspecialist van Nederland!

Maar ook in ander Carrosseriën blinken wij uit. Wij hebben nu twee nieuwe Iveco Daily bakwagens op met laadklep op voorraad. Één meubelbak is licht geïsoleerd en natuurlijk voorzien van zijdeur en de ander wordt op dit moment nog afgebouwd in onze werkplaats.

Bent u opzoek naar een koelwagen of andere carrosserie opbouw neem dan contact met ons op! 0299-468955

Read More

Iveco Daily Bakwagen met laadklep

Voor Manders Stocklots deze splinternieuwe Iveco Daily met meubelbak en Dhollandia laadklep afgeleverd. Natuurlijk wordt er bij de verkoop altijd een lijst gemaakt van extra werkzaamheden om de bedrijfswagen naar eigen wens te perfectioneren.
Zo hebben wij deze nieuwe Daily voorzien van Dakspoiler ivm brandstofbesparing. De meubelbak is afgewerkt met lat om lat betimmering en een LED werklamp.
Omdat deze meubelbak voorzien is vaan laadklep hebben wij voor de trekhaak de constructie moeten aanpassen.
Om het laadvermogen van deze Iveco hoog te houden is er voor een enkellucht chassis gekozen met verzwaarde veren. Op deze manier heb je een stabiele meubelbak met hoger laadvermogen.

Read More

Bedrijfswagens Nieuw en Gebruikt

Deze week hebben wij twee Mercedes Vito’s afgeleverd. Een recente Vito uit 2013 aan loodgietersbedrijf J. Versteeg waarvan we de bumpers en spiegels in de kleur hebben gespoten. Ook is deze voorzien van een nieuw setje lichtmetalen velgen. Verder hebben wij een hele nieuwe Vito geleverd aan Mark Meijer Stucadoors. Van deze Vito met verlengde wielbasis hebben wij wederom de bumpers en gril in de kleur gespoten.

Read More

Nieuwe koelwagen

Zie hier een Mercedes Sprinter omgebouwd tot nieuwe koelwagen.

De laadruimte is geheel geïsoleerd. Deze isolatie is van hoge kwaliteit waardoor de temperatuur gewaarborgd blijft. Een isolatie zoals aangebracht in deze nieuwe koelwagen zie je maar zelden! De sprinter is voorzien van een Zanotti Zer0 koeling.

Door onze manier van werken, de scherpe prijzen en kwaliteit die we leveren, hebben we inmiddels vele koelwagens afgeleverd. Wij kunnen de wagen inclusief ombouw, op maat leveren.

Bel 0299 – 468955 voor meer informatie. AutoRobben Bedrijfswagens.

Read More

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this