• Bedrijfswagen onderhoud

   

  Onderhoud aan uw bedrijfswagen of werkzaamheden om uw aangekochte bedrijfswagen rijklaar te maken, wordt gerealiseerd in eigen werkplaats / garage te Purmerend. Ons team bestaat uit professionals die hun veelzijdigheid en vindingrijkheid gebruiken om uw bedrijfsauto zo goed mogelijk te onderhouden of rijklaar te maken.

  De prijs/kwaliteit verhouding is bij Auto Robben in zeer goede balans. Wij gebruiken bij voorkeur originele merkonderdelen of retailonderdelen van goede kwaliteit voor de bedrijfsauto’s.

  Onze activiteiten in de werkplaats bestaan uit:

  • Groot onderhoud, zoals remmen, distributie’s, koppelingen, cilinderkoprevisie etc. worden vakkundig geregeld bij Auto Robben.
  • Specialistische werkzaamheden zoals complete of deelrevisie van motoren en versnellingsbakken, revisie commonrail pompen verstuivers, turbo compressoren en roetfilter vervanging/reparatie. Maar ook auto-elektra, o.a. dynamo en startmotor reparatie/revisie.
  • Carrosserie bouw en ombouw van bedrijfswagen, leveren en ombouw van koelwagens. Tevens schade-reparaties van zowel personenauto’s als bedrijfswagens.
  • Garantie-reparaties aan automobielen en bedrijfswagens die bij Auto Robben zijn gekocht onder de garantievoorwaarden.
  • Ook voor onderhoud op maat of specifieke onderhoudswensen, zoals de wettelijke periodieke keuring (APK) kunt u in de garage bij Auto Robben uitstekend terecht. Informeer naar de mogelijkheden.

  Door de ruime opzet van de werkplaats is het mogelijk om voertuigen met diverse breedtes en doorrijhoogtes toegang tot de garage te verschaffen. Ook zwaardere voertuigen kunnen zonder probleem geheven worden door een uniek hefkolom systeem.

  © - Auto Robben Bedrijfswagens B.V. - Tel: +31-(0)299-468955

  Previous Next
  Close
  Test Caption
  Test Description goes like this